Astrologia ja numerologia Numero 4

Etusivu Numerologia Numero 1 Numero 2 Numero 3 Numero 4 Numero 5 Numero 6 Numero 7 Numero 8 Numero 9
Tilaa astrologinen tai numerologinen tulkinta


Numero 4

Numeroon 4 liittyy Rahu eli Kuun yläsolmu.

Luonne uniikki ja tunnettu vain heille itselleen. Näkevät kaiken aivan toiselta kannalta kuin tavalliset ihmiset, jotka näkevät asiat yhteisellä tavalla. Jokaisessa asiassa he ovat vastakkaisella kannalla ja tämän taipumuksen takia saavat salaisia vastustajia. Vihaavat kaikkia lakeja ja laillisia puitteita ja sen takia tuhoavat sellaiset lait. Vastustavat hallitsijoita ja perustavat omat valtakuntansa. Uskovat aina ilmaisun ja mielipiteen vapauteen.

Numeron 4 ominaisuuksia on heillä, jotka ovat syntyneet 4.,13., 22. ja 31. päivinä sekä ajanjaksona 21.6.-21.7. He eivät ystävysty helposti, ja heitä vetävät puoleensa ihmiset, joiden numero on 1, 2, 7 ja 8.

He eivät menesty materiaalisissa asioissa muiden tavoin. Jos he säästävät rahaa tai saavat sitä, he käyttävät rahan tavalla joka hämmästyttää kaikkia. Ajanjaksot 21.6-21.7 ja 22.7.-31.8. ovat parasta aikaa pyrkimysten toteuttamiseen. Suotuisia ovat päivistä lauantai, sunnuntai ja maanantai, etenkin jos numerot 4,13,22,31,1,2,7,10,11,16,19,20,25,28 ja 29 liittyvät näihin päiviin. Paras kuukausi on huhtikuu, ja numeroista suotuisimpia ovat 4, 13, 22 ja 31. Numeroon 4 liittyvät värit musta ja kulta.

Suurin ongelma on, että he ovat maailmasta erillään olevia yksineläjiä, ja tästä seuraa epätoivoa ja hiljaisuutta.

Rahun hallitsemat ovat näkemykseltään aggressiivisia ja menestyvät taloudellisesti. Eivät emmi käyttää keinoja tavoitteidensa saavuttamiseksi. Heidän näkemyksensä ja ennakointikykynsä liike-elämässä tuottaa aina hyviä tuottoja. Hyvin käytännöllisiä asenteeltaan ja ennemmin käytännöllisiä kuin teoreettisia.

Raha-asioissa ylä- ja alamäkiä. Valtavat kyvyt yrittäjyyteen ja riskienottamiseen, mitä tarvitaan liike-elämässä. Rahu voi antaa miljoonia ja menestystä spekuloinnissa ja uhkapelissä.

Koska vilpitön, suora ja puhuu avoimesti saa salaisia vihollsiia. Kyky perustella väitteet loogisesti saa suurimman osan ihmisistä vakuutettua. Kiistelty hahmo, joka rakastaa tuhota pimeyden, ennakkoluulot ja tietämättömyyden. Pysyy aina valitsemallaan polulla fanaattisella innolla ja raivaa tiensä päämääräänsä.

Vedalaisessa astrologiassa hyvin sijoittunut Rahu tuo vaurautta.

Rahu on uhkapelaamisen, spekulaation ja keräämisen taivaankappale ja hyvin sijoittuneena voi antaa suurta vauratta. Saavutettu vauraus ei välttämättä tule laillisin keinoin. Voitot arvonnoissa, sijoituksista ja uhkapelistä liittyvät Rahuun.

Hallitsee tähtiryhmiä Alpha Orionis, Alpha Bootis ja Lambda Aquari.

Numeroon 4 liittyvä eläinradan merkki on Vesimies. Merkin edustajat rakastavat ihmiskuntaa, ja eivät ikinä saa takaisin sitä mitä antavat.

Heidät ymmärretään usein väärin. Kärsivät aina ongelmasta tai toisesta. Menestyksestään he joutuvat maksamaan raskaasti. Yleensä eristäytyneitä ihmisiä, yksineläjiä, jotka haluavat syrjään väkijoukoista. Tuntevat aina tulleensa kohdelluiksi epäoikeudenmukaisesti.

Suuri kärsivällisyys ja kestävyys, stoalaisuus, rohkeus, mielenlujuus sekä välinpitämättömyys turhien asioiden suhteen ovat heidän hyveitään.

Terveyden suhteen taipumusta tuntemattomiin sairauksiin sekä melankolisiin ajatuksiin. Anemia, henkinen kireys, jännittyneisyys, päänsärky, selkäsärky ja silmäongelmat ovat yleisiä. Hedelmistä ja yrteistä myönteisesti vaikuttavat pinaatti ja basilika. Tulee luopua kolesterolipitoisista ruoista, kuten liha ja kananmunat, ja varoa sairauksia tammi-, helmi-, heinä-, elo- ja syyskuussa. Saattaa ilmetä muutoksia terveydessä ikävuosina 13, 22, 31, 40, 49, 58 ja 67.

Rahu on luonteeltaan kiihkeä taivaankappale, joten saattaa olla taipumusta vihaan. Vihan sanotaan olevan ihmisen suurin vihollinen.

Hessoniitin käyttäminen 15 päivää uudenkuun jälkeen lauantaina tuo pitkää ikää ja onnea.

Transsendentaalissa filosofiassa numeroa 4 pidetään hyvin pyhänä. Kolmen suhteellisen mielen tilan, valveillaolon, unien näkemisen ja unettoman nukkumisen, transsendoituminen on jumalainen Transsendentaali Tietoisuus, joka voidaan kokea joogan kautta. Joogafilosofiassa Mielen neljäs elementti on Ylitietoinen mieli, ja muut kolme, tietoinen, alitajuinen ja tiedoton mieli. Ylitietoinen on mielen perusta eikä alitajuinen kuten modernit psykologit väittävät. Intialaiset pyhimykset puhuivat nelinkertaisesta joogasta.

Länsimaisessa astrologiassa neljäs huone on imum coeli ja alitajuinen mieli.

4

Psyykkinen:

Voimakas, rakentaja, egosentrinen, arvaamaton, kapinoiva, antagonistinen, nerokas ja futuristinen, ahne ja itsekäs, silti antelias. Impulsiivinen, salaileva, valmis työskentelemään maailman parantamiseksi, utopistinen, vaikea ymmärtää ja tulla läheiseksi. Lojaali rakastamilleen, mutta yksineläjä ja voi olla yllättävä ja epäkohtelias. Sopeutumaton, vahva, vaikea pysyä mukana energeettisesti, hyvin mentaalinen, vaikea käsittää, kuin yrittäisi savuverhon läpi, välttelevä. Hyvä järjestys ja tarkaavaisuus.

Kohtalon numero:

Menestyy, päättänyt saavuttaa jotain huomattavaa. Rohkea ja johtava, komentava, hyvä ja terävä neuvottelija, itseoppinut johtaja, halukas olemaan ja työskentelemään etulinjassa, vahvat mielipiteet, itsepäinen ja jäykkä. Ihmiset reagoivat välttämällä tai tuntemalla vetoa. Tietää miten nauttia elämästä, silti ei ikinä tyytyväinen ja haluaa lisää. Kannattaa oppositiota, ei turvallisuushakuinen, epäilevä, yksinäinen, huomattavasti tietoa käytettävissään, hallitsee, ei jaa.

Nimen numero:

Rakentaja, haastaa kaikki perinteet ja sovinnaisuudet ja luo useissa todellisuuksissa radikaaleilla tavoilla.

Yhteensopivat numerot : 5,6,8

Yhteensopimattomat numerot : 1,2,9

Päivä : sunnuntai

Värit : musta, kulta

Jalokivet: hessoniitti, spessartiitti, karneoli, oranssi turmaliini

Metalli: kulta

Ayurvedinen ominaisuus : pitta

Karmallinen läksy : tyytyväisyys

Ammatit : suunnittelijat, juristit, poliitikot, teknikot

Liiketoiminnan kannalta suosiolliset numerot : 1,4,6

Romantiikan kannalta suosiolliset numerot : 1,4,6,8

Avioliiton kannalta suosiolliset numerot : 1,4,6,8